Hét vertaalbureau voor het bedrijfsleven

Vertalers

Door de jaren heen hebben wij een uitgebreid internationaal netwerk van geroutineerde en enthousiaste vertalers opgebouwd. Stuk voor stuk pure professionals met liefde voor hun vak en de gedrevenheid om getrouwe, soepele en aan de cultuur van het land aangepaste vertalingen te leveren. Vertalers ook die het als een uitdaging zien om kwaliteit te koppelen aan snelheid en die hun hand niet omdraaien voor krappe deadlines.

Elke vertaling staat op zich en de eisen zijn in elke situatie weer anders. Zo dient een handleiding technisch correct en kristalhelder te zijn. En de tekst van een reclamebrochure moet vooral een wervende toon hebben om de doelgroep te bereiken. Er is heel wat ervaring nodig om de juiste snaar te treffen. Onze vertalers beschikken over die ervaring.

Alle vertalers die werken voor vertaalbureau CreaTrans zijn native speakers. Laten we eerlijk blijven: hoe goed je een buitenlandse taal ook beheerst, alleen in je moedertaal kun je alle registers opentrekken. En onze vertalers gaan graag tot het uiterste, zodat ook úw bedrijf zich optimaal kan presenteren aan bestaande en toekomstige klanten.